ساخت فیلم و انیمیشن:
اهمیت ساخت فیلم های تبلیغاتی و مستند در عصر مدرن تبدیل به ابزاری مدیریتی و استراتژیکی شده است و فی الواقع شرکت باران با کادری از کارشناسان مجرب و استفاده از متخصصین کار آزموده علمی و مشاوران تبلیغاتی، با نگاهی علمی و تخصصی با مجموعه ای از جدیدترین سخت افزارها نرم افزارهای تولید آماده است تا محصولات، دستاوردهای علمی و خدمات شما را با استانداردهای بروز و مدرن به مخاطبان معرفی کند.
محورهای فعالیت:
مستند سازی فعالیت های علمی، صنعتی و آموزشی
ثبت تاریخی، تحلیلی و علمی تجارب، موفقیت ها، مراحل رشد، دستاوردها و سایر رویداد های سازمانها ، صنایع و مراکز تحقیقاتی.
مستند سازی تجربیات، دانش و فناوری شرکت های دانش بنیان، ستادهای فناوری، سازمانها و صنایع در جهت ماندگار نمودن موضوعات ارزشمند.
ساخت فیلم های صنعتی، پالایشگاهی و نیروگاهی: صنعت نفت و پتروشیمی و شیمیایی، سکوهای نفتی و حفاری.
نیازسنجی، تولید و انتشار فیلم های آموزشی.
خدمات هاستینگ:
هاست لینوکس حرفه ای مناسب برای افراد و شرکت هایی است که دارای سایت های پر بازدید و بزرگ هستند. کنترل پنل CPanel یکی از ساده ترین و محبوب ترین کنترل پنل ها است که به شما امکان می دهد به راحتی هاست خود را مدیریت کنید و سایت خود را راه اندازی کنید. سرورهای لینوکس مناسب برای سایت های نوشته شده با زبان PHP / HTML / CSS است. با استفاده از این سیستم عامل امنیت سایت شما تا حد بسیار بالایی تضمین شده است. فایل BackUP سایت شما در سروری جداگانه هر هفته ذخیره و نگهداری می شود. برای رفاه حال شما مشتریان عزیز، امکان نصب وردپرس و جوملا بصورت رایگان نیز فراهم شده است. قبل از خرید می توانید برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
خدمات طراحی سایت:
سایتها بر اساس کاربرد و نوع برنامه نویسی به چند دسته تقسیم میشوند که عبارت است از:
سایتهای ثابت (Static Website):
این سایتها یکبار طراحی میشوند و اطلاعات مورد نیاز در داخل آنها قرار میگیرد و پس از آن برای تغییر در آنها نیاز به یک طراح حرفهای یا نیمه حرفهای سایت است. زبان برنامه نویسیاینگونه از سایتها غالباً HTML و Java Script هستند که در نوع توسعه یافته تر از CSS نیز بهره گرفته میشود.
از آنجا که حجم کمتری از کد در طراحی سایتهای ثابت استفاده میشود سرعت بارگذاری (Loading) بالایی دارند. علاوه براین کاهش حجم کدها که باعث خوانایی بشتر سایت توسط رباتهای جستجوگر میشود از یک سو و کاهش زمان بارگذاری از سوی دیگر سبب بهتر شدن وضعیت آنها از لحاظ امتیاز دهی موتورهای جستجو یا همان «رنکینگ» میشود. سایتهای ثابت قیمت طراحی پایینتری را نیز عمدتاً نسبت به سایر سایتها دارند.
عدم امکان ایجاد تغییر در این نوع از سایتها توسط افراد عادی علاوه بر افزایش امنیت سبب بهرهمندی از گرافیک و ظاهری زیبا میشود چرا که همه چیز ثابت است از جمله متون و اندازه تصاویر و همچنین همه عناصر مکان مشخص و ثابتی را دارند در نتیجه میتوان برای محل قرار گرفتن هر یک از اجزاء بهترین تصمیم را گرفت.
اما از طرفی نیز عدم امکان ایجاد تغییرات توسط افراد عادی سبب میشود تا امکان بروز رسانی سایت توسط صاحبان و مدیران سایت صلب شود.
نکته: سایتهای ثابت (Static) برای افراد، شرکتها و سازمانهایی مناسب است که حداکثر یک یا دو بار در سال نیازمند به تغییر در محتوای سایت هستند.
سایتهای پویا (Dynamic Website):
محتوای سایتهای داینامیک بعد از طراحی توسط افراد عادی که دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت را داشته باشند قابل تغییر است. زبان برنامه نویسی وبسایتهای پویا میتواند براساس نیاز متفاوت باشد اما عمدتاً از زبانهای ASP، ASP.Net و Php استفاده میشود و از زبانهای کمکی CSS و Silver light و یا Ajax برای ایجاد قابلیتهای ویژه نیز بهره گرفته میشود.
در اینگونه از سایتها ابتدا اسکلت سایت توسط طراح ایجاد میشود و سپس محتوا توسط مدیران سایتها تغییر میکند مانند فرم قراردادی که یکبار توسط فردی ایجاد میشود و توسط افراد دیگری بارها تکمیل میشود، از این رو طراح نسبت به محل قرار گرفتن و اندازه دقیق متون و تصاویر و سایر عناصری که بعداً توسط مدیران سایتها تغییر میکند اطلاع ندارد بنابر این چارهای ندارد جز اینکه همه حالات را در نظر بگیرد و اینکار سبب میشود تاحدودی از گرافیک و جلوه سایت کاسته شود.
یکی از مزیتهای سایتهای داینامیک این است که هیچ محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات و غیره وجود ندارد.
با توجه به اینکه در سایتهای پویا از زبانهای برنامه نویسی پیشرفته استفاده میشود امکانات زیادی در آنها قابل ایجاد است مانند ایجاد صفحات هوشمند، فرمها و جستجوهای پیچیده.
استفاده زیاد از کدها سبب کند شدن بارگذاری سایت و امتیاز آن در موتورهای جستجو میشود.
نکته: سایتهای پویا برای افراد، شرکتها و سازمانهایی مناسب است که بیش از دوبار در سال نیاز به تغییر درمحتوای سایت را دارند.
پرتالها (Portal):
پرتالها سایتهای پویای جامعی هستند که چند هدف خاص را در یک سایت دنبال میکنند به عبارت دیگر مجموع چند سایت پویا که برای رسیدن به هدفی خاص در کنار هم قرار گرفتهاند را میتوان پرتال نامید. به عنوان مثال پرتال خبری میتواند از چند سایت داینامیک تشکیل شده باشد که هر یک امکانات خاصی چون عضو گیری، انتشار اخبار، انتشار تصاویر، نظر سنجی و … را در اختیار مدیران آن قرار دهد.
تمام ویژگیهای یک سایت پویا میتواند در یک پرتال نیز صدق کند.
نکته: معمولاً پرتالها توسط سازمانها، گروهها و شرکتها خریداری میشوند. به دلیل نیاز به بروز رسانی بخشهای مختلف اداره آنها توسط یک فرد بسیار مشکل است مگر آنکه به چشم یک کار حداقل پاره وقت به آن نگاه شود.
سایتهای متحرک استاتیک و نیمه داینامیک (Static and Dynamic Flash Website):
سایتهای فلش یا متحرک دو نوع استاتیک و نیمه داینامیک هستند و توسط نرمافزارهای خاصی ایجاد میشوند در برخی موارد از XML یا Action Script برای ایجاد قابلیتهای تغییر یا هوشمندی در این سایتها بهره گرفته میشود.
به طور کلی سایتهای فلش ثابت (استاتیک) غیرقابل تغییر میباشند و مانند سایتهای ثابت یکبار توسط طراح ایجاد میشوند و برای تغییر آن نیاز است تا افراد به صورت حرفهای یا نیمه حرفهای از دانش طراحی فلش برخوردار باشند.
اما سایتهای فلش نیمه داینامیک یا نیمه پویا مانند سایتهای پویا عمل میکند و قابل تغییر هستند اما تغییر در آنها به سادگی سایتهای پویا نیست و وسعت ایجاد تغییرات نیز بسیار محدودتر است.
از مزیتهای وب سایتهای فلش جذابیت آنهاست. گرافیک زیبا و انیمیشنهای جذاب. اما از معایب عمده آنها میتوان به عدم خوانده شدن اطلاعات موجود در آنها توسط رباتهای جستجوگر و عمدتاً سرعت بسیار پایین بارگذاری اشاره کرد.
نکته: سایتهای فلش برای افراد و گروهها یا شرکتها و سازمانهایی مناسب است که نیاز به تبلیغات ندارند و عموم کاربران با آنها آشنا هستند مانند خوانندگان، سیاست مداران، بازیگران وگروههای موسیقی، هتلهای معروف، مکانهای توریستی.
سایتهای مجهز به سیستم مدیریت محتوا (Content Management Systems):
سایتهای مجهز به سیستم مدیریت محتوا که در اصطلاح به CMS که مخفف Content Management System است مشهورند، وبسایتهایی از نوع پرتالها یا سایتهای پویا هستند که برای مصارف خاص توسط طراحان حرفهای و یا شرکتهای طراحی حرفهای ایجاد میشوند.
تمام مزایا و معایب مربوط به سایتهای پویا در مورد سایتهای مجهز به سیستم مدیریت محتوا صدق میکند.
البته در نظر داشته باشید که سایتهای پویا و پرتالها نیز مجهز به سیستم مدیریت محتوا هستند اما آنچه که در CMSها متفاوت است طراحی آنها و سیستمهای مدیریت محتوای آنها برای مصارف خاص است.
از مزایای سیستمهای مدیریت محتوا نسبت به سایر سایتهای داینامیک میتوان به آماده بودن و جامع بودن آنها اشاره کرد.
با توجه به مزیتهای آنها به تمامی افراد، سازمانها و شرکتهایی که شرایط داشتن سایتهای داینامیک را دارند توصیه میشود تا ابتدا به دنبال سیستمهای مدیریت محتوای مخصوص به کار خود بگردند و در صورتی که پیدا نشد به طراحی سایتهای پویا روی بیاورند.
خدمات سئو:
بهینهسازی موتور جستجو (به انگلیسی: Search engine optimization)، یک روند مناسب برای بهبود دید یک وب سایت یا یک صفحه وب در یک موتور جستجوی طبیعی و یا الگوریتمی است. بطور کلی وب گاههایی که بالاترین مکان و بیشترین تکرار در صفحه نتایج جستجو را دارند، بازدید کننده بیشتری از طریق موتورهای جستجو بدست میآوردند. (SEO) توانایی انواع جستجو را دارد، از جمله: جستجوی تصاویر، مکانی، جستجوی ویدئو، جستجوی علمی، جستجوی خبری و صنعت خاص در رأس موتور جستجو هستند.
به عنوان یک استراتژی بازاریابی اینترنتی (SEO) به چگونگی کارکردن موتورهای جستجو و اینکه مردم چه چیزی را جستجو میکنند رسیدگی میکند و همینطور کلمات کلیدی تایپ شده و اینکه کدام یک از موتورهای جستجو توسط مخاطبان مورد توجه قرار میگیرد را مورد بررسی قرار میدهد. بهینهسازی وب سایت شامل توسعه مطالب موجود در خود سایت و HTML و برنامه نویسی مربوط به هر دو و همچنین ارتباط بین کلمات کلیدی و حذف موانع مربوط به فعالیتهای نمایه سازی در موتور جستجو و ترویج یک سایت برای افزایش تعداد لینک دهنده و یا لینکهای ورودی، از دیگر تاکتیکهای جستجوگرها است. در کل (SEO) به معنی بهینهسازی موتور جستجو است.
مالتی مدیا:
مالتی مدیا (چند رسانه ای) نوعی نرم افزار است که در آن محتواهایی همچون فیلم، عکس، صوت، متن و… قرار میدهند و از آن اغلب جهت اطلاع رسانی و آموزش در مورد موضوع خاصی استفاده میشود. مالتی مدیا ها میتوانند دارای فضاهای گوناگون گرافیکی و دارای انیمیشن های مختلف باشند، از این رو امروزه مالتی مدیاها جنبه هنری بالایی دارند.
استفاده از افکت های متنوع در نمایش عکس ها، تصاویر ویدئویی، محتوای گرافیکی و کنترل بر روی کلیت محتوا در قالب اتوران مالتی مدیا با استفاده از ابزارهای گرافیکی و فلش و قابلیت اینتراکتیو بودن محتوا بر تاثیر و اهمیت استفاده از نرم افزارهای چند رسانه ای مالتی مدیا افزوده است. عدم محدویت حجم موجود در صفحات وب، بر قدرت مانور انیمیشنی نرم افزار های مالتی مدیا افزوده است.
موارد استفاده از مالتی مدیا:
مالتی مدیا موارد استفاده بیشماری نسبت به اهداف مورد نظر تهیه کننده و کاربر می تواند داشته باشد، اما از مرسوم ترین موارد استفاده از آن می توان به
- ارائه و معرفی محصولات تجاری جهت نمایش کامل محصول و یا دستورالعمل استفاده از محصول
- معرفی شرکت، مجازی سازی کارخانجات ، خطوط تولید ، سیستم های پردازشی و کنترلی
- ارائه آموزش های درسی و علمی
- ارائه بانک های اطلاعاتی صوتی و تصویری و آرشیو های اطلاعاتی
- معرفی یا ارائه کتاب بصورت الکترونیکی
- ارائه پرزنتیشن ها (Presentation)
- بنرهای تبلیغاتی ، اینترو ها و انیمیشن های گوناگون
- و …